![]() |
|
|
![]()
|
|
| Metalex |
|
|||
![]() Опытный ![]() ![]() Профиль Группа: Участник Сообщений: 635 Регистрация: 22.10.2008 Где: Украина-ZPсity Репутация: нет Всего: нет |
Привет всем.
Я сделал вот что: Зарезервувати місце в пам’яті у сегменті даних Dseg_1 для масиву байт у 10 елементів MasB. Зарезервувати місце у пам’яті у другому сегменті даних Dseg_2 для масиву слів у 30 елементів з ім’ям MasW. Зарезервувати місце у додатковому сегменті Eseg для таблиці, складеної з 10 записів по 4 елемента TablB. Зарезервувати місце у додатковому сегменті Eseg для таблиці подвійних слів з ім’ям TablAdr 40 елементів. Використовуючи пряму адресацію з індексуванням заповнити масив MasB. Використовуючи базову адресацію зі зміщенням заповнити MasW. Використовуючи базову адресацію з індексуванням заповнити TablB наступним чином: в якості змісту 1-го елементу кожного запису береться елемент MasB з тим же номером, що й номер запису. В якості змісту решти полів береться перший байт елементів MasW по порядку їх слідування у масиві. Використовуючи навперемінно, якщо це можливо чи команду завантаження абсолютної адреси, чи псевдооператори SEG, OFFSET заповнити таблицю TablAdr так, щоб кожний елемент таблиці удавав собою адресу відповідного елементу таблиці TablB Використовуючи операції зі стеком спочатку залишаємо в TablB порядок елементів у записах незмінними, змінити в зворотному порядку розташування записів, а потім не змінюючи розташування записів змінити на зворотній порядок елементів. (Знаю, что язык форума русский, но думаю аналогию провести сможет каждый) Но 8 и 9е задание делал отдельно, все работало, а когда стулил все вместе где-то выбивает из дебагера (пользуюсь стандартным тасмовским), гляньте код, может я где-то с регистрами или еще чего напорол:
Подскажите, пожалуйста, что не так. Спасибо. -------------------- Don't let the system get you down. |
|||
|
||||
| Mikl_ |
|
|||
|
Опытный ![]() ![]() Профиль Группа: Участник Сообщений: 537 Регистрация: 9.11.2007 Репутация: 8 Всего: 14 |
Metalex, привет гуцулам!
وأنا أعلم أن منتدى اللغة الروسية ، لكنني أعتقد أنه مع مساعدة من جوجل ترجمة يستطيع الجميع Знаю, що мова форуму російська, але думаю що за допомогою GOOGLE перевести зможе кожен! Это сообщение отредактировал(а) Mikl_ - 28.10.2010, 03:24 |
|||
|
||||
![]()
|
| Правила форума "Asm для начинающих" | |
|
|
Если Вам понравилась атмосфера форума, заходите к нам чаще! С уважением, MAKCim. |
| 0 Пользователей читают эту тему (0 Гостей и 0 Скрытых Пользователей) | |
| 0 Пользователей: | |
| « Предыдущая тема | Asm для начинающих | Следующая тема » |
|
|
По вопросам размещения рекламы пишите на vladimir(sobaka)vingrad.ru
Отказ от ответственности Powered by Invision Power Board(R) 1.3 © 2003 IPS, Inc. |